Friday, February 11, 2011

040211



salam...

Tujuan entri kali ni bukan untuk tujuan menunjuk or membanggakan diri...tetapi cuma untuk tujuan berkongsi kebahagian sementara. Moga kebahagiaan ini akan berterusan di dunia dan di akhirat...insyaAllah dengan izinNya.


gambar kat atas nie agak2 lah sape ek?kenal ke?pelik je kn...hik2...nie first
time makeup...sje je nk melawa...xslh kn... = )


ha...nie die tunang aku...zu zairi...korg gn cilap suda...die de kmbr k...hari tu aku pon tersilap sebab aku tengok dari tepi...fuh...selamat x sempt ckp or wt ppe cm senyum ke hehe...yg kwn aku sorg plk die siap tengok lame pastu senyum...tapi x dilayan sebab slh org hahaha...kesian2...

aku suke gambar nie...comel je...he2..kek tu hantaran dari sebelah pompuan, so mknenye dr sebelah aku lh...memang khas tuk tunag...dan hari jadi tunag kesanyangan aku...berbalaoi-baloi... ngee

nie plk keluarga aku...tp x cukup forum...nie kakak, adik n anak buah aku...sumenye excited mse hr tu...ish2...de ke anak sedare aku cakap "makteh dah nak kawen ke?..."pastu yg klakrnye kakak ak x smpt nak tgk aku mse srung cincin...deorg br je bersiap pihak lelaki dah nk blk umh....hi2...2 la...diorg sibuk kt dpur...yele msk sendiri katekn kih2

nie plk gmbr ngn parents...sekali ngn bakal parents...he2...dari sorang mak dan sorg ayah...nanti akan dapat sorang lagi mak dan ayah hik2

mak kesayangan aku...luv u... muah...thanks a lot for this caremony... (^_~)

hah...nie member aku yg datang...time ksh kat korg sebab sudi jd jurucam aku ha2



yang nie plk keluarga dan sedare mare tunangku hik2...


sempat g berposing dan bergumbira bersama kengkawan...hahaha...memang x btoi rsenye... =P


hantaran 7 berbalas 5 dari sebelah pompuan dan laki...cam x caye je....klo korang nak taw, nak wt hantaran nie mek mse bley thn lah...mak aku pon siap tolong tw...hahaha...walaupon aku x kreatif...ble dh di touchup oleh mak dan kakak...so hasilnya sebegini lah...ok kn?


so the last...aku nak ucap berbanyak terima kasih terutama kepada kakak aku, mak, adik sebab telah berkorban mase mengemas umah dan membantu mana yang perlu...teman beli barang dan buat hantaran...terima kasih kepada kakak yang lain...kak ani, kak yati dan kak ida yang telah mensupport barang2 hantaran dan makanan...serta sumbangan tenaga time kenduri...kepada suma ahli keluarga juga kepada teman terutama nab yang telah membantu untuk urusan siang menyiang ngee....kengkawan lain juga yang telah menjadi jurukamp aku sampai bateri pon habis ish3...xpe2,gambr yang korg tangkap pon dh cukup banyak...thanks...dan last skali thanks a lot to keluarga ezu yang datang dari jauh: terengganu, pahang dan johor....thanks sebab sudi meluangkan masa untuk datang dari jauh ke sini...

p/s: buat yang wish melalui mesage dan komen di facebokk thanks a lot...dan kepada sesiape yang tak terjemput tu mintak maaf banyak2 sebab memang buat kecik2 je...nanti kwen baru jemput...he2

MAKLUMAT PENTING::mulai 040211 tiada lagi istilah pkwe he2...kene biasakan diri dengan panggilan TUNANG SAYA \\ (^_~)//

4 comments:

  1. wah3..
    tahniah la aini yer..anda mmg nmpk berseri-seri..
    aku doakn smg ko di pjghkn jdoh yer..

    ReplyDelete
  2. tahniah aini....
    semoga kekal akhir hayat...

    ReplyDelete